We gaan naar Costa Rica!

Welkom op onze blog!

DSC03187

Eindelijk is het zo ver! Na lang overleg, sparen en dromen, gaan we het gewoon doen: Backpacken met ons gezin! We hebben gekozen voor Costa Rica, omdat het land als veilig te boek staat, een hoge levensstandaard heeft en toch echt het gevoel geeft dat je op reis bent. Verder is er in Costa Rica veel te zien: Er zijn belachelijk veel wilde dieren, vulkanen, regenwoud, nevelwoud, Caraïbische kust, noem het maar op…

Een maand trekken we door het land, alles op de bonnefooi. Alleen de eerste nacht is geboekt omdat we zeker willen zijn dat er een bedje klaarstaat, maar daarna word het met trein/bus/tram/metro/huurauto/Cessna/lijnvlucht/fiets
/bolderkar/ezel/paard/kip/kikker door het land hobbelen, naar waar de wind ons waait 😉

Natuurlijk bereiden we ons wel een beetje voor met de reisgidsen die we nog van vroeger kennen (Marco Polo, Lonely Planet) om te kijken waar we als Hollanders lekker goeiekoop kunnen slapen en eten, en wat er niet te missen is in het landschap waar we doorheen trekken.

Als reisverslag gebruiken we nu dit blog, waar we vroeger een dagboekje zouden bijhouden. Het leuke is dat we filmpjes en foto’s kunnen posten en dat jullie mee kunnen lezen (En leven natuurlijk!). Voel je vrij om te reageren, vinden we hartstikke leuk!

1 gedachte op “We gaan naar Costa Rica!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.