Dag 14: Ko Tao

Nu maar eens het eiland boven water bekijken! De meiden waren het vroege opstaan beu dus die sliepen tot 11:30 uit, dus konden Corine en Ton mooi even ontbijten en de ochtend gebruiken om eerst zelf een stukje te rijden met de net gehuurde scooters.

Het eiland is best bergachtig, sommige straatjes gaan verder dan 20% omhoog en das best stijl met een automaat scootertje… Gelukkig is de beloning er wel naar en wordt je op dit soort uitzichten getrakteerd..

Na de middag de kudde bij elkaar geraapt en naar Shark Bay gereden wat bekend staat om euh… Nou ja de naam geeft het al een beetje weg 😉 Aangezien Ton een lekkere voorhoofdsholte-ontsteking cadeau heeft gekregen bij de duikcursus blijft die met zijn hoofd boven water maar de dames snorkelden er lustig op los! Er was daar ook weer genoeg te zien.

Nog even wat glamourshotjes gemaakt, en verder lekker op strand gehangen.

Al dat strandhangen word je ook zat, dus we trokken weer even verderop om te gaan eten.

Aan de andere kant van Ko Tao nog bij Mango Bay een uitzichtpuntje meegepikt, kunnen we tenminste zeggen dat we heel het eiland hebben gezien. De weg ernaartoe was ook al een hele belevenis, hele stukken weg waren weggespoeld of niet aanwezig maar zeker de moeite waard!

Voor de laatste keer de zon zien zinken in de zee hier en dan gauw regelen dat we van het eiland afkomen morgen… Gelukkig is er plek zat op de boten, anders was het nog een uitdaging geworden om weg te komen. Er varen zo’n 5 ferry’s per dag dus wij hebben de goedkoopste geboekt. Morgen naar Khao Sok!

1 gedachte op “Dag 14: Ko Tao

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.