Dag 20: laatste dagje Bangkok…

Bij zo’n mooi hotel hoort een ontbijtbuffet. Naast het gebruikelijke ontbijtvoer, ligt hier ook gewoon tofu in varkensbloed en pittige noedelsoep met kip. Je moet er maar net trek in hebben… Wij namen wafels en een croissant… Niet te gek doen hoor!

Met een tuktuk naar de grote ‘MBK-Mall’ om souvenirs in te slaan.

Die is zó groot, we hebben niet eens de helft gezien! Maar na 3 uur vonden we het even welletjes. Even pauze in ons hotelbed om aan het einde van de middag weer genoeg energie te hebben voor de laatste avond.

Het centrum van de oude stad, Khao San. Hier waren we 3 weken geleden begonnen. Dat lijkt alweer zolang geleden en tegelijk ook zo kort…

Ella wilde heel graag acrylnagels laten doen. Dat is hier namelijk nog een beetje betaalbaar… Corine liet zich ondertussen masseren door kundige Thaise vingers. Wat een luxe! Nog even genieten, voordat volgende week alles weer begint… Daarna weer tijd voor de avondmaaltijd.

Na het eten en de nodige potjes shithead (een kaartspel wat op pesten lijkt) moesten we weer richting hotel. De tassen moeten nog ingepakt, anders moet dat morgenochtend en we moeten 6 uur ontbijten…

Je vergeet bijna waar je loopt, zoveel moois is er onderweg. Maar omdat je dus vergeet hoe je loopt is het hotel ineens een takke eind 😉

Dus met de laatste tuktuk van de vakantie vol gas door Bangkok (wat rijden die gasten hard zeg…) geknald en nu de tas inpakken. Het zit er weer op helaas… Morgen dus 6 uur ontbijten en dan op de trein naar de luchthaven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.