Dag 10: Ao Nammao naar Ko Tao

Half 6, of je nou in Nederland of Thailand wakker moet worden… Het blijft stom. Al wordt je dan wel op dit soort zonsopkomsten getrakteerd:

We vertrekken vol goede moed maar met weinig slaap van Ao Nammao naar Krabi, van daaruit met de bus naar Surat Thani en van daaruit met een rappe boot naar Ko Tao. Al met al 6 uurtjes werk, moet te doen zijn.

De busreis was een beetje meh, maar de boot voer langs verschillende prachtige eilandjes. De boot voer overigens best hard, met 55km/h…

Nadat we waren afgegooid (bijna letterlijk) snel het hotel wat we leuk vonden opgezocht en rap naar de eettentjes aan het strand gelopen… Waar we nog net de zonsondergang hebben meegepikt. En zo is het cirkeltje weer rond, weinig foto’s maar het was dan ook een reisdagje zonder fratsen. Je bent na een reisdag wel compleet gesloopt, al dat slepen met je tas en wachten op dingen is nog best vermoeiend.

Als laatste nog eentje uit Corine’s koker… Voor nu slapen en morgen: duik cursus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.