Dag 18: terug naar Bangkok

Mensen met huisdieren kunnen erover meepraten. Het veranderd je leven in veel opzichten. Helaas kregen we van Willem weinig liefde terug en hadden we moeite met ontspannen. Met behulp van moderne techniek konden we hem in de gaten houden, terwijl we op de pot zaten.

We besloten hem achter te laten…

Na een overheerlijk ontbijt was het weer tijd om onze backpacks in te pakken. Daar worden we steeds handiger in.

En dan kijken we nog een keer goed naar de prachtige bloemen in de tuin, voor we aan onze reis beginnen richting Surat Thani.

In Surat Thani moeten we vanavond laat op de nachttrein stappen, die ons terug naar Bangkok brengt. Tot die tijd moeten wij ons daar vermaken. We konden onze backpacks op het treinstation achterlaten, zodat wij op ontdekkingstocht konden gaan.

Het treinstation bleek 15 kilometer uit het centrum te liggen! Op goed geluk stapten we voor 50 cent pp in een bus, die ons gelukkig ook echt in het centrum bracht ­čśů

We kwamen terecht op een markt, waar z├│veel lekkers te koop was! We hebben links en recht wat geprobeerd uit deze kraampjes en daarna nog even een tafeltje gescoord.

Na nog een beetje shoppen, stapten we weer op een ’taxi’ richting het treinstation, waar we wachtten….

Dit keer hadden we een nieuwe trein. Wat een verschil! Veel minder herrie en schone toiletten. We sliepen al snel als roosjes….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.