Dag 4: Chiang Mai

Zo, lekker nachtje geslapen in de schommeltrein en nu op pad naar het hotel. Lokaal vervoer gaat deels met rode auto’s in plaats van taxi’s die je hier dus nauwelijks ziet. Voor 90 cent brengen ze je overal in de stad…

Het is wel een beetje behelpen maar op zich goed te doen, zeker voor die prijs 🙂

Het hotel had dit keer wel een zwembad en de meiden hadden de kamer nog niet eens gezien of ze lagen er in…

Niet heel groot maar genoeg om een lekkere duik in te nemen, al is dat verboten 🙂

Chiang Mai is de hoofdstad van Noord Thailand en er is dus ander straatvoer te vinden dan elders, dus lekker op straat van alles uit de karretjes geprobeerd. Soms is het even wennen (Leverstokjes, mmmmm!) Of een beetje pittig 🥵 maar meestal super lekker, en voor een paar duppies!

Op de weg terug kwamen we deze elektrische leenstepjes tegen dus de app gedownload en hop op pad! Dik 5 km rondgereden, super lachen!

S’avonds op een food market beland, met de slechtste band *ooit*, maar wel super gezelli! Veel soorten eten en een beetje bier en het is al snel goed! We zaten aan lange tafels waardoor contact maken met andere reizigers makkelijk ging, en de meiden hadden het ook naar hun zin. Ze maakten er ijs van vanalles op bevroren platen, als het uploaden van filmpjes lukt plak ik er eentje hier (een filmpje, geen ijsje 😛 )

Nu lekker slapen en morgen op hike!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.