Dag 6: Samoeng loop

Vandaag de motormuis uitgehangen en onszelf getrakteerd op de Toerist Special: een 125cc scootertje met een pk of 6, ruig knallen dus. Volgas met zn tweeen 30 de berg op maar beter dan lopen ๐Ÿ˜‰

Om een scooter mee te krijgen moet je een motorrijbewijs hebben, omdat ook in Thailand alles met meer dan 50cc een motor is. En laat Corine die nou net hebben gehaald, stoer wijf dat ze is! Dat we de internationale rijbewijzen niet voor niets hebben gehaald bewees de eerste 2 km waar we ook 2 keer zijn aangehouden voor rijbewijscontrole! Gelukkig alles in orde dus we konden door.

Actiefoto, tikkie in scene gezet maar mag wel vind ik ๐Ÿ˜‰

Onderweg nog bij een waterval gestopt met 10 etages, best een takke eind lopen ๐Ÿ˜‰

Bij etage 8 een leuk strandje gevonden dus hop, de badpakken weer aan en poedelen maar!

Onderweg zagen we kleine dorpjes, mooie uitzichtpunten en zijn we twee keer kleddernat geregend! Het blijft hier natuurlijk het regenseizoen… Dat betekent dat er af en toe een heftige regenbui valt. Maar op de motor waaiden we binnen een kwartiertje weer droog en het koelde lekker even af.

Nog een prachtig plekje gevonden om te lunchen. Daar stond zelfs een pooltafeltje!

Om 18 uur moest de motor volgetankt terug zijn, dus zaten we in de bizarre spits van Chiang Mai!! Dat was een hele belevenis, vooral voor Corine ๐Ÿ˜… Maar we hebben het gered, door met de andere brutale scooters mee te rijden…pff

Morgen een binnenlandse vlucht naar Krabi. Naar de kust!

1 gedachte op “Dag 6: Samoeng loop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.