Dag 7: Krabi

Vanmorgen was het tijd om Chiang Mai gedag te zeggen. Na ons ontbijtje vertrokken we zoals we aankwamen in ‘a red truck’. Tot zover alles oke. We kwamen netjes op tijd op het vliegveld aan. Maar op het vliegveld van Bangkok, waar we onze transfer hadden, werd het allemaal een beetje stressen. We hadden niet begrepen dat we onze bagage eerst zelf van de band moesten halen en opnieuw moesten inchecken en dat zorgde voor een hele hoop gedoe. Daarbij kwamen we erachter dat mijn voornaam niet goed op het ticket stond, dus moesten we helemaal naar de balie van de betreffende maatschappij om dat te laten aanpassen… En dat allemaal binnen 1 uur!! Zwetend en rennend over de marmeren vloeren hebben we het nèt gered! Volgende keer toch maar een directe vlucht boeken…😅

Eenmaal in Krabi waren we het alweer vergeten. We hadden vanuit de lucht al gezien dat het niet zulk lekker weer was. Maar het kwam echt met bàkken uit de lucht! We besloten een taxibus te regelen naar ons resort in Ao nam Mao (vlakbij Ao Nang).

Het regende bij aankomst nog zo hard dat we door de receptionist met een overdekt brommertje met zijspan naar onze hutjes werden gebracht.

En wat een prachtige hutjes zijn het! Uitzicht op de zee en luxe ingericht! Het wordt steeds beter!!

Ook een lekker zwembadje erbij, die zo warm was dat zelfs Ton er voor te porren was om er een duikje in te nemen!

’s Avonds zijn we het gehuchtje ingewandeld, waar we konden kiezen uit allerlei kleine restaurantjes. We hebben zó heerlijk gegeten..Ton werd er gewoon emotioneel van… Ella koos een heerlijke kipcurry, die een tikkie te pittig voor haar was, maar hij was te lekker om hem niet op te eten! 😂

2 gedachten over “Dag 7: Krabi

  1. Hallo allemaal, het ziet er supermooie en prachtig uit, oma zegt ik kom met me’n rollator naar jullie toe .Dus let op als je vliegende rollator ziet komen. Nou veel plezier en droog weer toegewenst. Hartelijke groet van ma en pa

  2. Paradijs daar hoor! Wat een gave reis maken jullie 😊 en t eten ziet er super lekker uit, niet geheel onbelangrijk 😅
    Dikke kus van Jochem, Mirjam, Joep en Boas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.