Dag 8: Ao Nang

Wat is hier allemaal te beleven? Dat vragen we ons altijd af als we ergens nieuw aankomen. Dan pakken we de Lonely Planet, checken we Trip Advisor en vinden meestal genoeg voor 2 weken! Dat wordt keuzes maken…

Sofie had geluk dat er op 4 km afstand een ranch zat, waar ze een rit kon boeken. In galop door de zee, zodat ze zelf ook helemaal kleddernat werd! Helemaal te gek! Ton mocht met haar mee, maar kon niet tippen aan Sofies rijskills…

Dat soort dingen zijn niets voor Ella en mij. Dus kozen wij voor een manicure/pedicure behandeling in Ao Nang. Heerlijk! Ao Nang heeft een mooi strandje en veel leuke winkeltjes.

Daarna even een chill-middagje in het zwembad en bij ons hutje. En daarna eten bij de pier, waar we gratis konden meegenieten van een vuurshow en als toetje voor het eerst een ’thai style pancake’ aten. Die zijn dus heul lekker!!

We hebben intussen besloten dat we hierna naar het eilandje Ko Tao gaan. En de tickets geboekt om maandag daar naartoe door te reizen. Om daar de onderwaterwereld te ontdekken (die heel mooi moet zijn) hebben we ons ingeschreven voor een 4 daagse duikcursus aldaar! Spannend hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.